Ja

Het biedt een gezond alternatief voor (of aanvulling op) een reguliere medische behandeling. Het helpt vastgelopen zorgkinderen weer op weg, het maakt ze sterker, fysiek en mentaal. Het is bovendien toegespitst op het individu. Elk mens heeft een uniek erfelijk pakket, maar ook een uniek ontwikkelingspad. Daarom heeft elk individu een eigen, unieke behandeling nodig. Dat kan niet met 1 stempel en 1 medicijn.

Nee  

Het is zeer praktisch en concreet. Het is op het zelfherstel van het hele lichaam gericht. En het is in feite ook een praktische toepassing van de neurowetenschap. Het is gestoeld op biomedische, wetenschappelijke feiten en legt via een uitgebreide, persoonlijke anamnese en analyse het verband tussen symptomen en oorzaak. We nemen alle tijd voor een grondige anamnese en uitleg van de analyse. De anamnese spitst zich toe op de volgende aandachtsgebieden: erfelijkheid, zwangerschap, geboorte, ontwikkelingsfasen, voeding en vertering. Waargebeurde feiten zijn de puzzelstukjes. Hier is niets vaags aan! Het biedt juist een heel helder behandelplan.

BSM-deJong® Therapie biedt het beste alternatief:
Uniek, met een persoonlijke, positieve benadering!

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. Wil je een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren".